Vilka mattor passar bäst i hallen och vardagsrummet?

mattor till kök och badrum från lalivingAtt köpa nya mattor till vardagsrummet eller hallen är ett effektivt sätt att variera sin hemmiljö på. Mattor är lite för golvet vad tapeterna är för väggen vilket innebär att mattor får hemmet att kännas betydligt mer ombonat och inrett än om man jämför med kala golv.

Ett golv som inte har en matta på sig blir lätt en väldigt stor och tom ekande yta, men med en matta på så får golvet någon slags värme och känns även det utsmyckat. Beroende på vilket rum som man ska ha sin matta i så finns det olika sorter som passar olika bra. Ska man ha mattan i köket så är det till exempelvis smidigt med en plastmatta eller laminatmatta som klarar av att man spiller på den och som man därmed inte behöver vara så rädd om.

Denna typ av mattor lämpar sig förutom i köket även i badrummet. Ytterligare en fördel med att investera i en plastmatta är att ifall om man nu skulle spilla på den så går det alltid lätt att torka av eftersom att plast är fuktavstötande.

När man köper en plastmatta så är det bra ifall man har koll på måtten som råder i det rum där man har mattan.

LaLiving hittar du många mattor i olika stilar för olika delar av din bostad. Mattor till sovrummet är såklart en favorit här med den lantliga och gårdsromantiska inriktningen dom har på LaLiving.

Kommentera